Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Ansök om specialkost senast 1 augusti

Du som har barn i förskola och skola och som har behov av specialkost, kom ihåg att ansöka om specialkost senast 1 augusti inför läsåret 2021-2022. Du behöver göra en ny ansökan inför varje nytt läsår.

Ditt barn kan få specialkost av medicinska, religiösa eller etiska skäl. För att få specialkost behöver du bifoga ett medicinskt utlåtande eller annan dokumentation vid ansökan. Du bifogar intyg första gången du ansöker och behöver bara infoga ett nytt intyg om kosten eller allergin ändras på något sätt.

Byter ditt barn förskola eller skola behöver du göra en ny ansökan.

Du ansöker via e-tjänsten Specialkost – ansökan i Självservice här på webben.

Här kan du läsa mer om specialkost i förskola och skola.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer