Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Kronprinsessparet hälsar till alla oxelösundare

Idag den 5 maj var det Oxelösunds tur att få berätta för kronprinsessan Victoria och prins Daniel om läget i kommunen under pandemin.

Catharina Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande fick under mötet ge sin bild av läget i kommunen.

Jag berättade bland annat om hur personalen i kommunen, näringsliv, föreningar och medborgare kom samman och hjälptes åt när vi för ett år sedan drabbades av pandemin. Hur vi under året i den här ansträngda situationen har arbetat i kommunen i stort. Jag berättade om våra medarbetare som är innovativa som har hittat lösningar för att underlätta för våra invånare när våra verksamheter inte har kunnat vara öppna som vanligt.

Var det något annat ni pratade om?

Vi pratade om hur våra företag mår, hur de har påverkats av pandemin men också om den mod och framtidstro som präglar Oxelösund och om den gröna omställning som nu pågår hos SSAB och kommer ge effekter på fler företag i Oxelösund. Vi pratade också om möjligheten för våra unga att få feriepraktik. Jag passade också på att tipsa om vår vackra skärgård och flera spännande och unika besöksmål. Samtalet avslutades med att jag fick i uppdrag att skicka vidare en hälsning till alla invånare men också till personalen i kommunen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer