Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Kulturskolan övergår till distansundervisning

På grund av den rådande situationen med hög smittspridning i Oxelösund övergår Kulturskolan från måndag den 26 april till undervisning på distans.

Jag uppmanar alla i Oxelösund att ta Folkhälsomyndighetens rekommendationer på allvar. Vi har en hög smittspridning i Oxelösund och det betyder att vi också har smittade medarbetare. För att få ner antalet smittade i vår kommun uppmanar jag ännu en gång alla att hålla avstånd, tvätta händerna, och stanna hemma vid symtom. Jag uppmanar er alla att följa restriktionerna som finns, säger Johan Persson kommunchef.

Idag den 23 april fattade Kulturskolan beslut om att från måndag den 26 april övergå till undervisning i distans. Beslutet i förra veckan om fortsatt stark avrådan från att besöka våra boenden består fram tills smittan i samhället sjunker.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer