Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Digital bomässa i Oxelösund – en guidad bosafari!

Eftersom det inte går att genomföra en bomässa där vi träffas väljer vi att ta bomässan till Oxelösund på vårt eget coronasäkrade vis. Följ med på bosafari!

Lördag 17 april är det premiär för Oxelösunds Bosafari. Det här är vårt sätt att visa upp Oxelösund och allt som händer här:

  • Det byggs mycket nytt i Oxelösund just nu, såväl hyresrätter, bostadsrätter, radhus och villor
  • SSAB tar ett historiskt klimatsteg och ställer om till fossilfri stålproduktion med stora investeringar och rekryteringar
  • Oxelösunds Hamn ska istället för kol leverera skrot och biogas till SSAB och växer samtidigt inom miljövänlig sjöfartslogistik
  • Turister söker vacker natur och aktiv semester
  • Distansarbetare söker samma som turisterna + bra boende närmare naturen och havet
  • Oxelösund kommun investerar i modernisering av infrastruktur, asfalterar våra cykelbanor, skapar attraktiva boendemiljöer för få igång de viktiga flyttkedjorna och öka inflyttningen. Vi bygger ut skola och äldreomsorg och utvecklar vårt centrum

Med hjälp av guidad rundtur får vi möjlighet att visa upp Oxelösund som en attraktiv ort att bo och leva på. I appen We are Oxelösund finns en automatisk röstguide som guidar dig genom resan genom Oxelösund som visar våra fantastiska boendemiljöer. Längs med rutten visar vi var det byggs just nu, var det finns lediga tomter och var det finns planer för nya bostadsprojekt. Vi visar upp vår vackra skärgårdsmiljö och några av våra fantastiska besöksmål.

Lördag 17 april är det premiär men möjligheten att åka på Bosafari finns hela året när det passar dig, och i den takt du vill. Ladda ner appen, packa fikakorgen och häng med på bosafari!

Du kan läsa allt om Oxelösunds bosafari på bosafari.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer