Oxelösunds logga
Kartan visar var i Oxelösund tillgången på fiber finns. I Oxelösund är tillgången till fiber störst i Sörmland. Det är alltså väldigt sannolikt att man har tillgång till riktigt snabbt bredband, oavsett vart man bor eller verkar i kommunen.

Bor eller verkar du inom blått markerat område så är stadsnätet utbyggt och det går att ansluta sig.

Publiceringsdatum:

Oxelösund - bäst på bredband i Sörmland

I Post & Telestyrelsens senaste bredbandskartläggning finns att läsa att Oxelösunds Kommun har Sörmlands bästa tillgång till snabbt bredband.

Hela 99,5% av kommunens hushåll har tillgång till 1 000 Mbit bredband i sin absoluta närhet. I dagsläget är cirka 4 700 anslutna till Stadsnätet (företag och privat). I kommunen finns strax över 6 000 hushåll vilket innebär att Stadsnätet är den vanligaste bredbandslösningen för kommunens invånare.

Stadsnätet byggs ut till alla nybyggnadsprojekt i kommunen. Det förs diskussioner kring utbyggnad till vissa fritidshusområden, men inga beslut är i dagsläget tagna. Denna utbyggnad kommer vara beroende på om statliga bidrag för bredbandsutbyggnad kan vara aktuella för våra kvarvarande områden.

Läs mer om Stadsnätet här. Länk till annan webbplats.

Täckningskarta Stadsnätet i Oxelösunds kommun Länk till annan webbplats.
Bor eller verkar du inom blått område så är stadsnätet utbyggt och man kan beställa anslutning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer