Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Aprilskämt! I år kan du vinterbada på sommaren

Då vinterbad visat sig vara mycket populärt iordningställer Oxelösunds kommun nu en konstgjord isvak vid Stenviksbadet.

OBS! Detta var ett aprilskämt.

Med hjälp av en nybyggd fjärrkyleanläggning med kompletterande strömförsörjning från SSAB kan vi hålla en naturtrogen isvak öppen under sommarhalvåret så att du kan ta del av vinterbadets alla fördelar även vid sol och varma klippor.

Det här är ett led i vårt folkhälsoarbete, där vi ser positivt på den här typen av rekreationsvariationer för att stärka den mentala hälsan och oxelösundar-andan. Blir det populärt med isvaken under sommaren har vi planer på att frysa ner hela Stenviksbadet nästa sommar, säger Kurt Bore, frilufts- och folklivshälsostrateg

Isvaken kommer att stå färdig för användning 1 april.

Obs, bilden är ett montage.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer