Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Oxelösund får ny välkomstskylt vid motorvägen

Den gamla skylten är nerplockad och lagom till jul kommer besökare och invånare att mötas av budskap från en ny digital skylt.

Oxelösunds kommun får snart en ny välkomstskylt vid motorvägen. Den gamla skylten togs ner under torsdagen och under de närmsta veckorna kommer fundament för den digitala skylten att byggas. Den nya skylten blir helt digital. Syftet men den nya skylten är stärka varumärket Oxelösund och hälsa besökare och invånare välkomna. Övriga budskap på skylten kan vara samhällsinformation eller olika evenemang. Kommunen tillåter dock ingen reklam.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer