Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Nu är det inne att handla ute!

Oxelösund slopar avgift för bord och ställningar under pandemin för att minska antalet personer inne i butiker och stötta lokal handel.

Oxelösunds kommun har beslutat att inte ta ut någon avgift för att ställa ut bord eller ställningar utanför butiker under pågående pandemi. Bakgrunden är förstås att minska ner antalet personer inomhus för att undvika smittorisk och samtidigt stötta möjligheten att hålla igång den viktiga lokala handeln. I vanliga fall innebär utnyttjande av kommunal mark en avgift för tillstånd, vilken alltså slopas nu under pandemin.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer