Oxelösunds logga
Bild på ett presentkort med en värdesumma av 500 kronor

Publiceringsdatum:

Julpresentkort till alla anställda

Alla anställda i Oxelösunds kommun får i år en julklapp i form av ett julpresentkort på 500 kronor som gäller i butiker i Oxelösund.

Det här är kommunens sätt att visa uppskattning för det jobb som personalen gör under den rådande pandemin samtidigt som det gynnar den lokala handeln.

- De insatser som våra medarbetare har gjort under året har varit avgörande för hur vi klarat att möta den situation som pandemin har ställt oss inför. Samtidigt har vi också sett hur det lokala näringslivet har påverkats negativt. Därför har vi i kommunstyrelsen fattat beslut om att utöka årets julgåva till 500 kr, säger Catharina Fredriksson, (S) kommunstyrelsens ordförande.

Presentkortet delas ut till tillsvidareanställda och visstidsanställda med månadslön. Totalt handlar det cirka 1 000 medarbetare som får dela på 500 000 kronor.


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer