Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Se sändningarna från Tillväxtdagen

Oxelösunds kommun var en av medarrangörerna av Tillväxtdagen 21 november. Här kan du kan se sändningarna i efterhand.

Funderar du på att utbilda eller vidareutbilda dig? Letar du jobb eller vill veta mer om arbetsmarknaden i Oxelösund och Nyköping? Funderar du på att starta företag eller vill du få inspiration för att få ditt företag att växa?

Tillväxtdagen är en hel dag full av spännande och intressanta föreläsningar och miniseminarier. Med anledning av skärpta restriktioner gällande smittspridningen av Covid-19 genomfördes evenemanget helt digitalt. Du kan se de inspelade seminarierna i efterhand på Nykopingsregionens tillväxtdags youtubekanallänk till annan webbplats

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer