Oxelösunds logga

Publiceringsdatum: 16 oktober 2020

Händer på Koordinaten i höst

Många evenemang har fått ställas in under 2020, men glädjande nog arrangerar vi ett flertal konserter, utställningar och en föreläsning på vår scen under hösten.

Kulturlivet har till stor del satts på paus under coronapandemin. Restriktionerna med maximalt 50 personer i publiken kvarstår men trots det kommer vi att arrangera en del kulturevenemang under hösten. Givetvis coronaanpassar vi evenemangen. Du hittar all information på visitoxelosund.selänk till annan webbplats, där du också kan boka biljetter.

Vandringsutställningen "LasseMaja" är sedan vernissaget i början av oktober mycket välbesökt vilket vi tycker är roligt. Utställningen pågår till och med 24 november.

17 oktober ger Teater Pero barnföreställningen "Vem ser Dim?".

22 oktober kommer två ensembler från Åsa Folkhögskolas musiklinje och ger en gratiskonsert.

29 oktober gästas vi av Kenneth Bodin som kommer att tolka Stefan Demert i föreställningen "Brottas aldrig med en Toy".

12 november står Karin Ericsson Back & Simon Stålspets på scenen med sin konsert "Öppna landskap" där de spelar svenska visor i folkmusikskrud.

25 november berättar skådespelerskan Vibeke Nielsen om en av reformationens mest starka kvinnor i sin föreläsning "Vem var Kristina Nilsdotter Gyllenstierna?". Föreläsningen är gratis.

28 november är det vernissage i våra gallerier för Oxelösundssalongen 2020.

10 december kan vi lyssna till Nyköpingsbandet Jonas Söderström & The Bluesbars.

Välkommen till en härlig kulturhöst på Koordinaten!


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer