Oxelösunds logga

Publiceringsdatum: 15 oktober 2020

Parkeringsområde stängs av vid Ramdalen

Ett beläggningsarbete pågår av parkeringen vid Ramdalen. För att området ska vara säkert att passera för de barn som ska till skolan och idrottshallarna kommer en större del av området att stängas av.

Under en tid har det utförts beläggningsarbeten på parkeringen vid Ramdalen. För att undvika att det sker några incidenter på området där barn passerar till och från skolan från parkeringen, kommer vi att stänga av delar utanför parkeringsområdet. Möjlighet att parkera bilar finns upp mot den södra delen av ytan.

Arbetet beräknas vara klart under V44 under förutsättning att det fina vädret vi har håller i sig.

Vi ber om ursäkt om detta medför problem för de som rör sig i området och hoppas ni har förståelse för avstängningen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer