Oxelösunds logga

Publiceringsdatum: 9 oktober 2020

Inspireras på Tillväxtdagen

Oxelösunds kommun är en av medarrangörerna av Tillväxtdagen 21 november.

Funderar du på att utbilda eller vidareutbilda dig? Letar du jobb eller vill veta mer om arbetsmarknaden i Oxelösund och Nyköping? Funderar du på att starta företag eller vill du få inspiration för att få ditt företag att växa?

Tillväxtdagen är en hel dag full av spännande och intressanta föreläsningar och miniseminarium. Var med på det eller de pass som intresserar dig. Föranmälan krävs för att delta fysiskt och varje pass kommer att sändas digitalt så att du även kan ta del av evenemanget hemifrån.

Programmet släpps 19 oktober och du hittar det på nykopingsregionenstillvaxtdag.selänk till annan webbplats

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer