Stöd och rådgivning företag

Här hittar du information för dig som företagare om rådgivning och stöd. kontaktuppgifter till dig som funderar på att starta och driva företag, nätverk och företagsorganisationer samt kontakter.

Rådgivning och stöd
Står du inför att starta eget företag? Kanske ditt första? Inför ett sådant steg kan det vara bra och kännas skönt att ha pratat igenom det ordentligt med någon som vet vad det innebär. Och som kan ställa de rätta frågorna och komma med det rätta stödet. På NyföretagarCentrum Östra Sörmland kan du som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – få kostnadsfri rådgivning och information.

Webbsida för NyföretagarCentrum Östra Sörmland Länk till annan webbplats. 

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

Här kan du hitta stöd nationellt och även söka på din region för en samlad bild över regionens företagsstöd och information om aktuella aktiviteter.

Klicka här för att öppna upp en ny flik med Verksamt.se Länk till annan webbplats.

Kontaktinformation


Näringslivsansvarig
Johan Scherlin
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-381 04 
E-post johan.scherlin@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer