Oxelösunds logga

Mark och lokaler

Vill du flytta ditt företag till Oxelösund? Vill du bygga bostäder i Oxelösund?
Vi har detaljplanerad mark för företagsetableringar i vid flera ställen i Oxelösund, här finns även lediga lokaler för dig som vill hyra.

Här hittar du också information om pågående markanvisningar i kommunen.

Vill du etablera ditt företag här, kontakta oss så hjälper vi dig med alla kontakter, visningar av lokaler med mera. Du kan även kontakta oss så kan vi hjälpa dig med direktkontakt med fastighetsägare. Vi har detaljplanerad mark för företagsetableringar i bland annat Fiskehamnen, Sundsör och Stålbyn.

Här hittar du ledig mark och lediga lokaler i Oxelösundlänk till annan webbplats

Här hittar du lokaler för uthyrning i Oxelösundlänk till annan webbplats

En markanvisning ger enligt lag en intressent rätt att, under en begränsad tid och på vissa givna villkor, ensam få förhandla med kommunen om att förvärva kommunal mark för bostadsbebyggelse inom ett visst markområde.

Markanvisningen fullföljs senare, om givna villkor uppfylls, genom marköverlåtelse. I överlåtelseavtalet ställer kommunen krav på att byggnation ska utföras inom en viss tid. Om byggnation inte utförs enligt marköverlåtelseavtalet går köpet tillbaka.

Riktlinjer för markanvisning Oxelösunds kommun PDF

Pågående detaljplanearbete i Oxelösunds kommun

Anmälan till intressentregister för markanvisningar
Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse till registret för kommande markanvisningar. Observera att detta register är inte till för privatpersoner som önskar köpa tomt för småhus.

Tomter för:  * (obligatorisk)
Tomter för:
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. På www.oxelosund.se/personuppgifter kan du läsa mer om kommunens behandling av personuppgifter

Kontaktinformation


Mark och exploatering (MEX)
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-380 00
E-post mex@oxelosund.se

Sidan uppdaterad: 22 september 2020

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer