Loggan för Oxelösunds kommun

Lediga jobb

Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer.

För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar och jobbar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks bland annat genom att vi hjälps åt och tar vara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter är nära gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef. Vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.

Här hittar du alla lediga jobb i kommunen, du ansöker via Visma Recruit. Om det är första gången du använder Visma Recruit måste du registrera dig och skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Om du behöver hjälp med att skapa ett konto eller har andra frågor om Visma Recruit Länk till annan webbplats. kan du ringa till supporten på telefon 0771- 693 693.

Oxelö Energi ingår med Kustbostäder i Oxelösunds kommunkoncern. Tillsammans är vi cirka 100 medarbetare som jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt. Vi arbetar med el, fjärrvärme, stadsnät, renhållning, vatten och avlopp.

På Oxelö Energi arbetar vi med el, fjärrvärme, stadsnät, renhållning, vatten och avlopp. Vårt mål är att skapa största möjliga nytta för våra kunder med minsta möjliga miljö- och klimatpåverkan.

Hur det är att arbeta på Oxelö Energi Länk till annan webbplats.

Kustbostäder representerar allmännyttan. Vi är Oxelösunds största fastighetsföretag med cirka 1240 lägenheter och kommersiella lokaler. Vi svarar även för förvaltning och drift av Oxelösunds kommuns fastigheter och sköter kommunens gator, vägar, parker och andra offentliga platser.

Hur det är att arbeta på Kustbostäder Länk till annan webbplats.

Ta chansen att prova på Sveriges viktigaste jobb!

Vi behöver dig som vill vikariera inom förskola, fritidshem och skola. Vi erbjuder arbetsplatser där du tillsammans med kunniga och erfarna jobbarkompisar är med och skapar en god vardag för våra barn och elever. Att jobba som vikarie ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av pedagogiskt arbete.

I Oxelösunds kommun har vi 7 olika förskolor med barn från 1-5 år. I förskola är det viktigaste att vara med barnen, att vara engagerad och intresserad. Var nyfiken och fråga gärna dina kollegor om du har frågor. Till våra förskolor söker vi i första hand dig som har behörighet från rätt utbildning. I andra hand tittar vi på erfarenhet och personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Har du gått Barn- och fritidsprogrammet är det meriterande, likaså om du läser en pedagogisk utbildning eller har erfarenhet av arbete inom våra verksamheter. Du ska vara minst 18 år.

Då arbetet ställer krav på kommunikation och dokumentation måste du ha grundläggande kunskaper i svenska och goda datakunskaper.

Ansökan

När vi har behov av nya timvikarier hittar annonsen här på sidan, under Aktuella lediga jobb. Du ansöker genom att registrera dig på Visma Recruit. Om det är första gången du använder Visma Recruit behöver du skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Registerkontroll inom förskola och skola

Du som blir erbjuden jobb inom förskola, skola eller fritidshem måste beställa hem och visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister Länk till annan webbplats. innan du anställs. Observera att det tar cirka två veckor innan du får utdraget, så beställ i god tid så att du kan ha med dig intyget (i oöppnat kuvert) vid en eventuell intervju.

Ta chansen att prova på Sveriges viktigaste jobb!

Om du är intresserad av att träffa olika människor och vill ha ett jobb där dina insatser får en direkt betydelse för människors vardag, då ska du söka timvikariat inom vård och omsorg.

Vi söker dig som vill arbeta med stöd/omvårdnadsarbete inom kommunens verksamheter, såsom äldreboende, hemtjänst, boendestöd och korttidsverksamhet. Vi erbjuder arbetsplatser där du tillsammans med kunniga och erfarna jobbarkompisar är med och skapar en god vardag för våra brukare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med inriktning omvårdnad, barn och fritid eller motsvarande. Du ska vara minst 18 år. Erfarenhet av målgrupperna liksom kunskap om äldreomsorg, demens och psykiska funktionsnedsättningar är meriterande. Då arbetet ställer krav på dokumentation och kommunikation måste du ha grundläggande kunskaper i svenska och god datavana.

Ansökan

När vi aktivt söker timvikarier hittar du annonsen under Aktuella lediga jobb här ovan. Du ansöker genom att registrera dig på Visma Recruit.. Om det är första gången du använder Visma Recruit behöver du skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Ansökan för 2022 är nu stängd. Feriearbete kan vara en ingångsport till ditt framtida jobb efter gymnasiet. Vi som kommun vill gärna att du ska få se hur viktigt vårt jobb är för vårt samhälle och få uppleva den gemenskap, arbetsglädje och engagemang som vi har i vårt jobb varje dag. Här kan du läsa mer om vad feriearbete i Oxelösunds kommun innebär.

Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer.

Läs mer om hur det är att arbeta i Oxelösunds kommun.

Kontaktinformation


HR-chef
Henny Larsson
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-381 34
E-post henny.larsson@oxelosund.se