Oxelösunds logga

Lediga jobb

Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer.

För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar och jobbar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks bland annat genom att vi hjälps åt och tar vara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter är nära gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef. Vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.

Här hittar du alla lediga jobb i kommunen, du ansöker via Visma Recruit. Om det är första gången du använder Visma Recruit måste du registrera dig och skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Om du behöver hjälp med att skapa ett konto eller har andra frågor om Visma Recruit kan du ringa till supporten på telefon 0771 - 693 693. Länk till Visma Recruit hemsida.länk till annan webbplats

Oxelö Energi ingår med Kustbostäder i Oxelösunds kommunkoncern. Tillsammans är vi cirka 100 medarbetare som jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt. Vi arbetar med el, fjärrvärme, stadsnät, renhållning, vatten och avlopp.

På Oxelö Energi arbetar vi med el, fjärrvärme, stadsnät, renhållning, vatten och avlopp. Vårt mål är att skapa största möjliga nytta för våra kunder med minsta möjliga miljö- och klimatpåverkan.

Hur det är att arbeta på Oxelö Energi

Kustbostäder representerar allmännyttan. Vi är Oxelösunds största fastighetsföretag med cirka 1240 lägenheter och kommersiella lokaler. Vi svarar även för förvaltning och drift av Oxelösunds kommuns fastigheter och sköter kommunens gator, vägar, parker och andra offentliga platser.

Hur det är att arbeta på Kustbostäder

Just nu har vi uppehåll i rekryteringen av timvikarier inom förskola och skola. När vi börjar rekrytera igen kommer du att se en annons för detta under Aktuella lediga jobb här ovanför. Då ansöker du genom att registrera dig på Visma Recruit.

Om det är första gången du använder Visma Recruit behöver du skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Just nu tar vi inte emot nya ansökningar för timvikariat inom äldreomsorgen. När vi börjar rekrytera igen kommer du att se en annons för detta under Aktuella lediga jobb här ovanför. Då ansöker du genom att registrera dig på Visma Recruit.

Om det är första gången du använder Visma Recruit behöver du skapa ett konto där du lägger in ditt CV. Sen kan du använda dig av samma konto och CV nästa gång du söker jobb.

Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer.

Läs mer om hur det är att arbeta i Oxelösunds kommun. Passa också på att möta några av vpra medarbetare.

Kontaktinformation


HR-chef
Henny Larsson
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-381 34
E-post henny.larsson@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer