Arbetsmarknad

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland har knappt 12 000 innevånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas.

En av Sveriges mest spännande arbetsgivare!

Karriärföretagen utser årligen Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor - KIOS. Hundratals organisationer granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, mångfald och jämställdhet, internt och externt employer brand och mycket mer.

2016 fanns Oxelösunds kommun med på Topp 50 listan med motiveringen:

”Oxelösunds kommun har på ett framgångsrikt sätt tagit vara på medarbetarnas idéer och kompetens för att driva utvecklingen framåt. Kommunen präglas också av nytänkande och framåtanda vilket tydligt visas genom att kommunen vågar bryta invanda mönster. Oxelösunds kommun utses därmed till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.”

- Det är glädjande att Oxelösund får den här uppmärksamheten. Kommunen är inne i en positiv utveckling och det här bekräftar att många av både nuvarande och framtida medarbetare känner så, säger Henny Larsson, personalchef.

Läs mer om karriärföretagen på www.karriarforetagen.se

Kontakt

Oxelösunds kommun
Kommuncenter
613 81 Oxelösund 

Besöksadress
Järntorget 7

Telefon 0155-380 00
kommun@remove-this.oxelosund.remove-this.se 

Henny Larsson
Personalchef
Telefon 0155-381 34

Kontakt för sidan: Kommuncenter