Vill du också hälsa välkommen till Oxelösund?

Nu har du möjlighet att synas på välkomstskylten!

r

Vad innebär det?

Bland alla bilder som skickas in, väljer vi ut ett antal som under året får synas på vår stora vägskylt längs väg 53 mellan Oxelösund och Nyköping. Är det ditt foto som väljs ut kommer det att synas tillsammans med texten "Välkommen till mitt Oxelösund", ihop med ditt förnamn och en beskrivning av dig med ett ord.

Vi gör det här för att stärka stoltheten över vårt Oxelösund, det är en del av vårt arbete med platsvarumärket. Tillsammans är vi Oxelösund.

Vem får vara med?

Alla kan vara med! Ingen särskild bakgrund, inga andra krav. Du behöver bara bo i Oxelösund och att vilja synas på vår vägskylt med budskapet "Välkommen till mitt Oxelösund!".

Hur gör jag om jag vill vara med?

Skicka in en bild på dig, du kan göra det på tre olika sätt:

  • Lägg upp bilden av dig på Instagram och tagga den med med #ViÄrOxelösund och #SkyltOxls, så ser vi att du vill vara med. Obs! Du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna hitta och kontakta dig.
  • Skicka in bilden genom formuläret på denna sida
  • Mejla bilden till webbredaktionen@oxelosund.se

OBS! Vi vill ha en bild på dig själv från midjan och uppåt och där ditt ansikte syns.

Vi förbehåller oss rätten att välja vilka bilder vi publicerar. Vi kontaktar dig om du är aktuell för att vara med på skylten.

Du kommer att få signera ett digitalt samtycke så att vi kan använda din bild. Det är därför viktigt att du inte skickar in en bild på någon annan.

Det utgår ingen ersättning för publicerade bilder.

Har du frågor, hör av dig till webbredaktionen@oxelosund.se

Skicka in bild med detta formulär


Fyll i ditt för- och efternamn

Ange en e-postadress där vi kan kontakta dig

Här bifogar du ditt foto på dig

Här kan du skriva text på max 200 tecken

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer