Sommarlovsaktiviteter 2020

Flera idrottsföreningarna arrangerar olika aktiviteter under sommarlovet för barn och ungdomar mellan 5 till 17 år. 

Naturpasset - orientering när du vill!
Vill du ha en utmaning på dina skogspromenader genom att orientera lite? Prova då Naturpasset på Femöre och Jogersö som pågår fram till och med september månad. Kostnad: 120 kronor. Finns att köpa på Team Sportia och Koordinaten. Välkomna till skogen hälsar OK Måsen!

Medley Ramdalens Sportcenter
Medleys lägger upp sina aktiviteter på deras hemsida, så uppdatera dig gärna där.

Kanotpoloskola
3 - 14 augusti kl. 10 - 12

På kanotskolan kommer du att få lära dig att spela kanotpolo. Du lär dig paddla en polokanot, paddla och kasta boll samt samarbeta med dina lagkamrater. Kanotskolan äger rum vid Oxelösunds kanotklubb på Femöre. Krav är att du är minst 10 år och kan simma 200 meter. Det finns 15 platser och det finns möjlighet att stå på väntelista om någon anmäld uteblir. Kanotpoloskolan är gratis. 

Anmälan skickas till Oxelösunds Kanotklubb via e-post: thiraphat.nystrom@remove-this.hotmail.remove-this.com med information om ungdomens namn, adress, telefon- och personnummer. Målsmans namn, e-postadress samt telefonnummer. Man behöver ha med sig badkläder, handduk och en t-shirt.

Efter kanotskolan finns möjlighet att delta i klubbens ordinarie träningar om du vill fortsätta paddla under resten av säsongen. Då kan du bland annat delta i simning, kanotpolo i badhuset, läger, tävlingar och annat.

 

Äventyrsdagarna
10-13 augusti   17.30-20.00   Vita Villan Jogersö

Gillar du att vara utomhus, prova på lite äventyr och vill lära dig lite om orientering? Kom och var med på OK Måsens Äventyrsdagar för ungdomar från 8 år och uppåt. Du behöver ta med egen matsäck och fylld vattenflaska och vara klädd i oömma kläder och skor. Det kostar inget att vara med och du anmäler dig på www.okmasen.se   senast 6 augusti.  I år kan vi som mest ta emot 40 deltagare så vänta inte med anmälan! Kontaktperson är Anneli Carlén e-post: okmasenutk@remove-this.gmail.remove-this.com

Kontakt

Fritid Oxelösund
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: (+46) 0155-383 70
fritid@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Anette Ivarsson
Fritidssekreterare
Telefon: 0155-383 70

Kontakt för sidan: Kommuncenter