Idrott, motion och friluftsliv

I samband med risk för smittspridning av det nya coronaviruset har vi ändrade rutiner vid bokning av idrottsanläggningar och hallar. Med anledning av situationen i samhället just nu, behöver de som bokar våra idrottsanläggningar och hallar tänka på nedanstående:

Ramdalens IP

Alla omklädningsrum är stängda. Vid bokningar finns tillgång till toalett.
Vi uppmuntrar till fysisk aktivitet utomhus då det innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

Sporthallar

Använd inte omklädningsrummen. Begränsa om möjligt antalet deltagare i aktiviteterna. Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används efter varje persons användning.

Vare sig du bor i Oxelösund eller är besökare från en annan ort så är du varmt välkommen att uppleva det fantastiska friluftslivet i Oxelösund. Det finns många vackra områden i kommunen som är väl värda att besöka.

Vill du snöra på dig kängor, packa väskan och ge dig ut på vandring? Eller vill du bara sola, bada och njuta av naturen? Oxelösund erbjuder många möjligheter. 
Fritid Oxelösund vill hjälpa dig till ett rikare liv. I menyn till vänster kan du söka dig vidare till information om motionsanläggningar och det friluftsliv som erbjuds i kommunen. 

Inspirationskalender 2020

Vill du få lite vardagliga tips och bli inspirerad för att må ännu bättre - då kan du ladda ner vår Inspirationskalender 2020 här och skriva ut. 

 

 

Kontakt

Fritid Oxelösund
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund 
Telefon (+46) 0155-383 70
fritid@remove-this.oxelosund.remove-this.se


Anette Ivarsson
Fritidssekreterare
Telefon 0155-383 70

Öppettider

Måndag-torsdag 9-19

Fredag 9-18

Lördag 10-14

Söndag 12-15

Kontakt för sidan: Kommuncenter