Allaktivitetshuset Koordinaten

Allaktivitetshuset Koordinaten ligger vid Järntorget mitt i centrala Oxelösund och är en välbesökt mötesplats för alla åldrar. Nedan kan du läsa om Koordinatens olika verksamheter.

Öppettider finner du till höger. 

Du hittar alla kultur- och fritidsförvaltningens evenemang och aktiviteter som vi arrangerar på Koordinaten på Visit Oxelösunds hemsida - där kan du även boka biljetter till vissa evenemang direkt på webben. 

Biblioteket i Oxelösund
Här hittar du ett modernt bibliotek med ett brett sortiment av litteratur, musik och filmer. I informationen kan du få hjälp med allt från att hitta din favoritbok till att köpa evenemangsbiljetter, låna internetdator eller få inloggning till Koordinatens wifi. På biblioteket hemsida kan du söka efter böcker, låna om och mycket mer. 

Café
Caféet är Koordinatens hjärta. Här finns kaffe, smörgåsar och bakverk till humana priser, en tidningshörna samt bibliotekets barnavdelning precis intill. Caféet har samma öppettider som biblioteket. 

Eventsalen
På Koordinaten finns Eventsalen som nyttjas till konserter, teater, möten, konferenser och utbildningar m m. Salen kan ta emot upp till 170 personer beroende på möblering. Alla biljetter till olika föreställningar säljs onumrerade. 

Gallerier och utställningar
Koordinaten bjuder på konstupplevelser och utställningar för alla åldrar och intressen. Här finns två gallerier och ett digitalt museum samt ett utställningstorg i biblioteket.

Kommuncenter
Till Kommuncenter kan du vända dig med alla dina ärenden eller frågor som rör Oxelösunds kommun. Kommuncenter är öppet måndag-fredag 8-17. Du når Kommuncenter på telefonnummer 0155-380 00.

Konferenser och möten
Koordinaten har utrustade mötes- och konferensrum till uthyrning. Lokalen Stora Mötet tar cirka 20 besökare, Lilla mötet upp till 12 besökare och Eventsalen kan ta emot upp till 170 personer beroende på möblering. För mer information och bokning, kontakta Koordinaten, telefon 0155-383 50.

Konsumentvägledning
Här kan du som konsument få råd inför köp och reklamationer, upplysningar om konsumenträtt och information om hushållsekonomi. Läs mer om öppettider och vad kommunens konsumentvägledare kan hjälpa dig med här.

Kulturevenemang
På Koordinaten arrangeras regelbundet konserter, teaterföreställningar och caféer med olika teman, oftast i Eventsalen men också ute i biblioteket. Läs om kommande evenemang i evenemangskalendern på www.visitoxelosund.se.

K_ung
K_ung är namnet på Koordinatens barn- och ungdomsverksamhet som är öppen för alla från åk 3 till 17 år. Här kan man delta i olika grupper eller bara hänga med kompisar. På skolloven arrangeras olika lovaktiviteter. Läs mer om K_ung här!

Oxelösundsrummet
Invid trappan till Koordinatens huvudingång hittar du Oxelösundsrummet. Här kan du läsa böcker och skrifter från svunna tider om Oxelösund och ta del av aktuell kommuninformation.

Seniorcafé
Koordinatens Seniorcafé är en mötesplats för alla seniorer. Caféerna arrangeras måndagar och torsdagar 10.00 till 12.00. På torsdagar är det alltid någon form av program i Eventsalen, som exempelvis konsert, föreläsning eller nyttig samhällsinformation. Entré: 30:- inklusive fika. Program finns att hämta i informationen på Koordinaten samt läggs upp regelbundet i evenemangskalendern på www.visitoxelosund.se.

Turistinformation
På Koordinaten finner du Oxelösunds turistinformation. Här kan du få information om aktiviteter, boende, matställen och tips på saker att se och göra. Du kan själv botanisera bland all turisminformation som finns här, hitta kartor och info om utflyktsmål. 

På turistinformationens hemsida - www.visitoxelosund.se hittar du hela utbudet av allt som finns att uppleva och göra i Oxelösund. Hitta varierande boenden i allt från slott till fyrvaktarbostad, härliga restauranger och fik vid oslagbara lägen vid havet, fartfyllda och spännande upplevelser eller lugna och avkopplande naturupplevelser nära havet. 


Kontakt

Allaktivitetshuset Koordinaten
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: (+46) 0155-383 50
koordinaten@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Anders Magnusson
Kultur- och fritidschef
Telefon: 0155-383 56
anders.magnusson@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Öppettider

Måndag-torsdag: 9-19

Fredag: 9-18

Lördag: 10-14

Söndag: 12-15

Program Seniorcafé

Kontakt för sidan: Kommuncenter