Anhörigstöd

Hjälper du en familjemedlem eller vän, gammal eller ung, som på grund av sin funktionsnedsättning, sjukdom, ålder eller sitt missbruk behöver stöd?

Anhörigstöd är din vägvisare i anhörigfrågor.

Det är viktigt att få rätt stöd vid rätt tidpunkt. Livet förändras för oss alla och så gör också behovet av stöd. Anhörigstöd samarbetar med utredning stöd och omsorg samt äldreomsorg i kommunen, vårdcentralerna, svenska kyrkan och frivilligorganisationerna. Tillsammans arbetar vi för att du ska känna dig trygg och får rätt stöd. 

För råd, stöd och personligt samtal angående din situation som anhörig är du välkommen att kontakta anhörigstöd. Om vi inte svarar, lämna ett meddelande med namn och telefonnummer så kontaktar vi dig. Samtalen är kostnadsfria, dokumenteras inte och vi har tystnadsplikt.

Anhörigkonsulent når du på telefon 0155-384 14. Om du hellre vill maila till oss anhorigstod@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Det går också bra att använda kontaktrutan som finns längst ner här på sidan.

Följ oss på Facebook

Om du använder facebook kan du hålla kontakt med oss även där. Vi tipsar om sådant som kan vara intressant och värdefullt för dig som är anhörig.

Anhörigstöd

Vill du bli kontaktad av anhörigstöd?
Fyll i namn och telefon eller mejl och tryck på Skicka. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

Kontakt för sidan: Kommuncenter