Vuxenutbildning (Campus Oxelösund)

För dig som är vuxen och vill studera finns det flera olika möjligheter inom vuxenutbildningen. Campus Oxelösund erbjuder kurser på grundläggande och gymnasial nivå, SFI och Komvux som anpassad utbildning för vuxna. Vi har yrkesutbildningar på komvuxnivå inom bland annat drift/underhåll, svets samt vård och omsorg. För ungdomar 16-20 år som hoppat av gymnasiet, aldrig börjat eller saknar betyg till en gymnasieexamen erbjuder vi stöd genom Kommunernas aktivitetsansvar (KAA).

Målet med kommunal vuxenutbildning är att du som vuxen ska få stöd och stimulans i ditt lärande. Du ska få möjlighet att utveckla dina kunskaper och kompetenser i syfte att stärka din ställning i arbets- och samhällsliv. Utgångspunkten för utbildningen är dina behov och förutsättningar och att främja din personliga utveckling. Välkommen till oss!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer