Oxelösunds logga

Tyck till om detaljplaner

För att kunna planera för en kommun som växer och som ska passa så många som möjligt är din kunskap och dina tankar viktiga. Vi vill att du är med och påverkar utvecklingen av Oxelösunds kommun. Vad är det som saknas? Vad kan bli bättre? Hur påverkas du av förslaget? Det vill vi gärna ha svar på.

I ett samråd finns det inga begränsningar om vad du får tycka. Syftet är att kommuninvånare och myndigheter ges möjlighet att tycka till om och påverka, hur detaljplanen ska utformas. Slutresultatet ligger sen till grund för vilka ramar som ska gälla vid en försäljning av marken och hur marken får användas och bebyggas.

Alla synpunkter, både positiva och negativa, måste lämnas in skriftligen.

Följ respektive länk och läs om förslagen till detaljplan. Hur du lämnar in dina synpunkter och när vi senast måste ha synpunkerna hittar du informatoin om i respektive förslag till detaljplan.

Följande detaljplaner finns nu ute för samråd:

Vivesta 1:15 med flera
Granne med Vivestabadet görs detaljplanen om för att ge fler möjlighet att bo vid havet. Synpunkter ska vara inlämnade senast den 27 februari.

Länk till detaljplanen för Vivesta 1:15

Cirkusplatsen – del av Oxelö 8:20
På Cirkusplatsen vid Ramdalen finns intresse för att uppföra seniorbostäder. Synpunkter ska vara inlämnade senast den 27 februari

Länk till detaljplanen för Cirkusplatsen


Här hittar du alla pågående detaljplaner i Oxelösunds kommun

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer