Loggan för Oxelösunds kommun

Digital bomässa i Oxelösund – en guidad bosafari

Eftersom det inte går att genomföra en bomässa där vi träffas väljer vi att ta bomässan till Oxelösund på vårt eget coronasäkrade vis. Följ med på bosafari!

Lördag 17 april är det premiär för Oxelösunds Bosafari. Eftersom det inte går att genomföra en bomässa där vi träffas väljer vi att ta bomässan till Oxelösund på vårt eget coronasäkrade vis.

Det händer mycket i Oxelösund! Det byggs nya bostäder. SSAB tar ett historiskt klimatsteg. Oxelösunds hamn förändras och växer inom miljövänlig sjöfartslogistik. Allt fler turister upptäcker oss och vår vackra natur. Oxelösunds kommun investerar och moderniserar, ny skola, nytt äldreboende och attraktiva boendemiljöer. Det här är vårt sätt att visa upp Oxelösund och allt som händer här.

Med hjälp av guidad rundtur får vi möjlighet att visa upp Oxelösund som en attraktiv ort att bo och leva på. I appen We are Oxelösund finns en automatisk röstguide som guidar dig genom resan genom Oxelösund som visar våra fantastiska boendemiljöer. Längs med rutten visar vi var det byggs just nu, var det finns lediga tomter och var det finns planer för nya bostadsprojekt. Vi visar upp vår vackra skärgårdsmiljö och några av våra fantastiska besöksmål.

Möjligheten att åka på Bosafari finns hela året när det passar dig, och i den takt du vill. Ladda ner appen, packa fikakorgen och häng med på bosafari!

Du kan läsa allt om Oxelösunds bosafari på bosafari.se Länk till annan webbplats.