Digital bomässa i Oxelösund – en guidad bosafari

Eftersom det 2021 inte gick att genomföra en bomässa där vi träffades valde vi att ta bomässan till Oxelösund på vårt eget coronasäkrade vis. Den fortsätter nu i uppdaterad version även under hela 2022. Följ med på bosafari!


Det händer mycket i Oxelösund! Det byggs nya bostäder. SSAB tar ett historiskt klimatsteg. Oxelösunds hamn förändras och växer inom miljövänlig sjöfartslogistik. Allt fler turister upptäcker oss och vår vackra natur. Oxelösunds kommun investerar och moderniserar, ny skola, nytt äldreboende och attraktiva boendemiljöer. Det här är vårt sätt att visa upp Oxelösund och allt som händer här.

Med hjälp av guidad rundtur får vi möjlighet att visa upp Oxelösund som en attraktiv ort att bo och leva på. I appen Bosafari Oxelösund finns en automatisk röstguide som guidar dig genom resan genom Oxelösund som visar våra fantastiska boendemiljöer. Längs med vägen med alla destinationer visar vi var det byggs just nu, var det finns lediga tomter och var det finns planer för nya bostadsprojekt. Vi visar upp vår vackra skärgårdsmiljö, våra skolor och några av våra fantastiska besöksmål.

Möjligheten att åka på Bosafari finns hela året. Åk när det passar dig och i den takt du vill. Ladda ner appen och häng med på bosafari!

Du kan läsa allt om Oxelösunds bosafari på bosafari.se Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer