Studera på Campus Oxelösund i vår

Välkommen att studera yrkesutbildningen vård- och omsorg hos oss i vår. Sista ansökningsdag är 17 december. Vi erbjuder fristående kurser för dig som vill uppnå en gymnasieexamen och bli behörig till högre studier. Sista dag att ansöka är 8 januari.

Nu kan du ansöka till vårens utbildningar på Campus Oxelösund. Passa på att komplettera med kurser för att uppnå en gymnasieexamen eller studera en yrkesutbildning inom vård och omsorg om du vill höja din kompetens eller byta yrke.

Yrkesutbildning

En yrkesutbildning ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom ett visst yrke och är anpassade utifrån arbetsmarknadens behov.

I vår startar vi yrkesutbildning inom vård och omsorg.

Sista ansökningsdag är 17 december.

Välkommen med din ansökan via e-tjänsten i Självservice. Länk till annan webbplats.

Utbildningen innehåller arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det innebär att du under ett visst antal veckor genomför utbildningen på en arbetsplats.

Här kan du läsa mer om yrkesutbildningen vård och omsorg. Länk till annan webbplats.

Studera fristående kurser

Du kan läsa kurser både på grundskole- och gymnasienivå. Vi erbjuder kurser ur gymnasieskolans nationella program som ger behörighet till högskolor och universitet.

Sista ansökningsdag är 8 januari

Välkommen med din ansökan via e-tjänsen i Självservice. Länk till annan webbplats.

Kurser på distans via vår externa utbildningsanordnare startar varje månad. Kurser på plats i egen regi startar flera gånger per år. Du kan läsa en eller flera kurser samtidigt.

Här kan du läsa mer om fristående kurser. Länk till annan webbplats.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om våra kurser/utbildningar: syvcampus@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer