Studera på distans

Vill du kombinera studier med annat i ditt liv som exempelvis arbete och familj? Då är studier på distans ett bra alternativ för dig! Du kan anpassa studierna utifrån dina behov - när och där det passar dig!

Via vår externa utbildningsanordnare kan du läsa distanskurser inom flera olika ämnesområden, på både grundläggande och gymnasial nivå.

Hur fungerar distansstudier?

Att studera på distans innebär att du studerar hemifrån via en webbaserad lärplattform och har kontakt med din lärare via webben. Till din hjälp behöver du en dator med internetuppkoppling. Din distanskurs finns tillgänglig dygnet runt och du kan studera oberoende av var du befinner dig.

För kurser där nationella prov ingår görs proven på plats på Campus Oxelösund. Slutprov i övriga kurser görs som distansprov i redovisande form. En webblärare rättar alla dina uppdrag (inlämningsuppgifter) och sätter betyg i kursen.

Böcker köper du själv eller lånar på biblioteket om det är möjligt!

För mer information om distansstudier kontakta vår studie- och yrkesvägledare på syvcampus@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer