Campus Oxelösund - om oss

Vi som arbetar på Campus vill tillsammans utveckla vår vuxenutbildning till en av Sveriges bästa! Vi arbetar ständigt med olika utvecklingsprojekt.

Campus Oxelösund


Campus är ett samlingsnamn för all den utbildning som finns i gemensamma lokaler och består idag av kommunal vuxenutbildning (inklusive utbildning i svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna). Vi har bland annat yrkesutbildningar inom svets/underhåll och vård- och omsorg.

Under Campus tak återfinns även Drivhuset vilket är en samverkansarena där kommunen (Arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen) samt Arbetsförmedlingen samverkar på olika sätt. En samverkan för ungdomar och vuxna på väg mot studier och arbete, som sätter individen i centrum och som bottnar i en tro på alla människors inre drivkraft och förmåga att förverkliga sina mål.

Om du vill veta mer är du välkommen med dina frågor via mejl. Vår ambition är att möta dina önskemål och vi har som målsättning att ta fram utbildningar utifrån dina behov. Vi kan utbildning!

Välkommen!

Kontaktinformation

Campus Oxelösund
613 33 Oxelösund

Besöksadress
Oxelögatan 24

E-post campus@oxelosund.se

Rektor Julija Kebrt julija.kebrt@oxelosund.se
Utvecklingssamordnare Martin Vrethammar martin.vrethammar@oxelosund.se
Studie- och yrkesvägledare Pernilla Ardehav pernilla.ardehav@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer