Utbildning i metallhantering

Nu har du chansen att välja en kort yrkesutbildning inom industri och svets på 27 veckor. I samarbete med företaget Cyclife Sweden AB har Campus Oxelösund tagit fram en utbildning som ger dig kompetens att arbeta som operatör på Cyclifes metallbehandlingsanläggning placerad på Studsvik utanför Nyköping.

Cyclife befinner sig i en tillväxtfas vilket innebär att det finns goda möjligheter till anställning efter avslutad utbildning och genomförd APL (arbetsplatsförlagt lärande).

Ansökan

Sista ansökningsdag är söndag 24 mars.

Välkommen att ansöka här via vår E-tjänst Länk till annan webbplats.

Utbildningsstart

Utbildningen startar tisdag 2 april.

Om utbildningen

  • Utbildningen omfattar 540 poäng och pågår i 27 veckor på heltid.
  • Arbetsplatsförlagt lärande (APL) ingår med cirka fem veckor och genomförs på Cyclife Sweden AB tillsammans med en handledare.
  • Utbildningen är en yrkesutbildning på gymnasial nivå som varvar praktik och teori.

Har du förkunskaper finns det möjlighet att validera kurser och korta ner utbildningstiden.

Kurser

Industri bas

Kurskod

Päng

Uppstart intro och säkerhet

KGYORI11b

40

Svets grund

SAASVT0

100

Kälsvets 1, MMA

SAAKÄL01S

100

Materialkunskap 1

MAEMAT01

100

Produktionsutrustning 1

PRUPRD01S

100

Avhjälpande underhåll 1

DRIAVH01

100

Behörighet/krav för antagning

Grundläggande svenska/svenska som andraspråk eller motsvarande.

Övrigt

  • B-körkort önskvärt
  • Krav för tillträde till Cyclife Sweden är drogtest samt bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister. Bakgrundskontrollen består av offentlig information som hanteras konfidentiellt. Även säkerhetsintervju genomförs. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Cyclife Sweden AB.
  • Utbildningen är CSN-berättigad.

Kontakt

Har du frågor kontakta syvcampus@oxelosund.se

Cyclife Sweden AB

Cyclife med sina drygt 160 anställda har en världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar. På Cyclife arbetar du med att volymreducera avfallet genom olika processer så som till exempel segmentering, varm- och kallbearbetning, dekontaminering via bläster samt smältning. Här är du med och påverkar framtiden för nästa generation varje dag. Stora komponenter upp till 300 ton och 22 x 4,5 meter långa behandlas och volymreduceras, vilket minskar avtrycket på vår planet. Mer än 95 % av metallen som behandlas kan återvinnas för tillverkning av nya produkter.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer