Skolstart

Välkommen till ett nytt läsår!

Höstterminen för grundskolorna i Oxelösund börjar måndag 21 augusti. Mer information om skolstarten för din skola hittar du på Schoolsoft.

Schoolsoft för grundskola och fritidshem

Vi använder lärplattformen Schoolsoft för att kommunicera med elever och vårdnadshavare.
I Schoolsoft anmäler du ditt barns frånvaro. Du kan se ditt barns närvaro, schema, betyg, kunskapsutveckling och planering.

Läs här hur du kommer i gång med SchoolSoft och laddar ner appen.

Läsårstider

Läsårstiderna hittar du på oxelosund.se/lasarstider Länk till annan webbplats.

Förvaltningschef om att lyckas tillsammans

Hör Eva Svensson (förvaltningschef) berätta om hur hon tänker kring närvaro i skolan och hur vi kan hjälpas åt för att våra barn ska trivas och lyckas i skolan. Eva har pratat med elever i årskurs nio för att höra vad som varit viktigt för dem under deras tid i grundskolan.

Som vårdnadshavare kommer du att fått ett förväntansdokument att skriva under av din skola. Förväntansdokumentet syftar till att tydliggöra skolans, vårdnadshavares och elevs ansvar. Du hittar det även här:

Håll utkik på Schoolsoft efter fler filmer som kommer under läsåret. De kommer att handla om olika ämnen som rör skolans miljö. Vår förhoppning är att de ska vara till hjälp och inspiration för dig i vardagen.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer