Skolornas inriktningar, konturer av två personer som spelar teater framför en röd ridå, en blomma och glödlampa i jord och en flicka som hoppar längdhopp


Öppet hus på skolorna, Kulturskolan, Oxelö förskola och Frösängs förskola

Välkommen till öppet hus onsdag 16 november kl 17.00 - 19.00. Besök våra grundskolor, titta in på Kulturskolan och hälsa på hos Oxelö förskola och Frösängs förskola. Du får träffa pedagoger som visar lokalerna och berättar om verksamheterna. På skolorna får du också veta mer om inriktningarna.

Den 16 november kl 17.00 - 19.00 har vi öppet hus på våra grundskolor i Oxelösund. Vi har även visning av Kulturskolan, Oxelö förskola och Frösängs förskola den dagen. Du behöver inte anmäla dig och besöket är gratis. Varmt välkommen!

Öppet hus på skolorna

Välkommen att besöka våra lokaler och träffa pedagoger. Du får veta mer om skolornas inriktningar och verksamhet. Öppet hus på skolorna vänder sig främst till vårdnadshavare och blivande elever till förskoleklass och årskurs 7.

  • Oxelöskolan - estetisk inriktning
  • Peterslundsskolan - natur och teknik
  • Ramdalsskolan - idrott och hälsa

Ylva Eriksson, rektor Oxelöskolan
Petra Jansson, rektor Peterslundsskolan
Jessica Caftemo, rektor Ramdalsskolan

Öppet hus på Kulturskolan

Välkommen att besöka Kulturskolan. Alla barn och föräldrar i Oxelösund som är nyfikna på vår verksamhet passa på att titta in!

Pia Karell, rektor Kulturskolan

Öppet hus på Oxelö förskola och Frösängs förskola

Välkommen att besöka Oxelö förskola och Frösängs förskola. Öppet hus vänder sig till dig som redan har ditt barn på förskolan och till dig som vill veta mer om våra verksamheter.

Frida Broberg, rektor Oxelö förskola och Frösängs förskola

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer