Byggutbildning lärling

I samarbete med Kunskapscompaniet har du som bor i Oxelösund, Nyköping och Trosa möjlighet att söka en gedigen yrkesutbildning inom bygg.

Du får snabbt kontakt med arbetsgivare eftersom du är med på riktiga byggen och arbetsplatser. Du har fyra dagars praktik och en dags teori per vecka. Teorin är förlagd på Campus Oxelösund.

De valbara inriktningarna som du väljer när utbildningen startat är: träarbetare, betongarbetare, golvläggare, plattsättare eller murare.

Utbildningen är godkänd av Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, BYN och du får tillgodoräkna dig tid i lärlingsboken från första utbildningsdagen. Efter fullgjord utbildning får du ett kompetensbevis samt betyg i de gymnasiala kurserna.

Mer information om byggutbildningen och kursupplägg finns här.

Behörighet
Grundskola eller motsvarande kunskaper. Utbildningen kräver att du har ett engagemang, motivation och eget ansvar. Det är även önskvärt att du har B-körkort.

Utbildningens start:
Utbildningen startar den 11 mars 2019 och pågår i cirka 1 år.

Sista ansökningsdag: 5 mars 2019                                                                                                        

Vill du träffa utbildningsanordnaren innan kursstart kommer de till Utbildningsmässan på Sunlight 28 februari 2019. Det går bra att lämna in ansökan på plats då.

 

För att söka utbildningen måste du fylla i en ansökan och lämna till studie- och yrkesvägledarna på Campus Oxelösund. Behöver du vägledning är du välkommen att kontakta studie- och yrkesvägledarna på syvcampus@remove-this.oxelosund.remove-this.se.

 

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter