Om Campus Oxelösund

Vi som arbetar på Campus är en samling entreprenörer som tillsammans vill utveckla vårt Campus till en av Sveriges bästa skolor för vuxna. Vi befinner oss i en expansiv fas med många spännande utvecklingsprojekt framför oss.

Campus är ett samlingsnamn för all den utbildning som finns i gemensamma lokaler och består idag av uppdragsutbildningar, kommunal vuxenutbildning (inklusive utbildning i svenska för invandrare) och särskild utbildning för vuxna. Vi har bland annat yrkesutbildningar inom svets, sprinkler och vård- och omsorg.

Under Campus tak återfinns nu även Drivhuset vilket är en unik arena där kommunen (Arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen) och Arbetsförmedlingen kan samverka på olika sätt. En samverkan för ungdomar och vuxna på väg mot studier och arbete, som sätter individen i centrum och som bottnar i en tro på alla människors inre drivkraft och förmåga att förverkliga sina mål.

Om du vill veta mer är du välkommen med dina frågor via mail, telefon eller varför inte göra ett besök i våra lokaler. Vår ambition är att möta dina önskemål och vi har som målsättning att skräddarsy utbildningslösningar utifrån dina behov, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi kan utbildning!

 

Välkommen!

Kontakt

Campus Oxelösund
613 33 Oxelösund

Besöksadress:
Oxelögatan 24

Kommuncenter
Telefon 0155-380 00

Kontakt för sidan: Kommuncenter