Allaktivitetshuset Koordinaten

Allaktivitetshuset Koordinaten ligger vid Järntorget mitt i centrala Oxelösund och är en välbesökt mötesplats för alla åldrar. Nedan kan du läsa om Koordinatens olika verksamheter.

Öppettiderna finner du till höger.

Bibliotek
Här hittar du ett modernt bibliotek med ett brett sortiment av litteratur, musik och filmer. I informationen kan du få hjälp med allt från att hitta din favoritbok till att köpa evenemangsbiljetter, låna internetdator eller få inloggning till Koordinatens wifi. Besök Oxelösunds bibliotek

Kommuncenter
Från 1 december 2015 finns också Kommuncenter i Koordinaten. Till Kommuncenter kan du vända dig med alla dina ärenden eller frågor som rör Oxelösunds kommun. Kommuncenter är öppet måndag-fredag 8-17. Under öppettiden kan du också kontakta Kommuncenter på telefonnummer 0155-380 00.

Turistinformation
På Koordinaten finner du Oxelösunds turistinformation. Här kan du få information om aktiviteter, boende, matställen och tips på saker att se och göra.

Läs mer om turistinformationen och den service du som besökare kan få här.

Café
Caféet är Koordinatens hjärta. Här finns kaffe, smörgåsar och bakverk till humana priser, en tidningshörna samt bibliotekets barnavdelning precis intill. Caféet har samma öppettider som biblioteket. Läs mer om caféet här

K_ung
K_ung är namnet på Koordinatens barn- och ungdomsverksamhet som är öppen för alla mellan 7 och 17 år. Här kan man delta i olika grupper eller bara hänga med kompisar. På skolloven arrangeras olika lovaktiviteter. Läs mer om K_ung här!

Kulturevenemang
På Koordinaten arrangeras regelbundet konserter, teaterföreställningar och caféer med olika teman, oftast i Eventsalen men också ute i biblioteket. Läs om kommande evenemang i evenemangskalendern på www.visitoxelosund.se.

Seniorcafé
Koordinatens Seniorcafé är en mötesplats för alla seniorer. Caféerna arrangeras måndagar och torsdagar 10.00 till 12.00. På torsdagar är det alltid någon form av program i Eventsalen, som exempelvis konsert, föreläsning eller nyttig samhällsinformation. Entré: 20:- inklusive fika. Program finns att hämta i informationen på Koordinaten samt läggs upp regelbundet i evenemangskalendern på www.visitoxelosund.se.

Gallerier och utställningar
Koordinaten bjuder på konstupplevelser och utställningar för alla åldrar och intressen. Här finns två gallerier och ett digitalt museum samt ett utställningstorg i biblioteket. Läs mer om våra utställningar här

Konsumentvägledning
Här kan du som konsument få råd inför köp och reklamationer, upplysningar om konsumenträtt och information om hushållsekonomi. Läs mer om öppettider och vad kommunens konsumentvägledare kan hjälpa dig med här.

Oxelösundsrummet
Invid trappan till Koordinatens huvudingång hittar du Oxelösundsrummet. Här kan du läsa böcker och skrifter om Oxelösund och ta del av aktuell kommuninformation.

Konferenser och möten
Koordinaten har utrustade mötes- och konferensrum till uthyrning. Lokalen Stora Mötet tar cirka 20 besökare, Lilla mötet upp till 12 besökare och Eventsalen kan ta emot upp till 170 personer beroende på möblering. För mer information och bokning, kontakta Koordinaten, telefon 0155-383 50.

Kultur- och fritidsförvaltning
Oxelösunds Kultur- och fritidsförvaltning hittar du på Koordinaten. Du är välkommen att besöka förvaltningens tjänstemän på kontorstid, men avtala gärna tid i förväg för att vara säker på att den du söker är tillgänglig.

Kontakt

Allaktivitetshuset Koordinaten
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: (+46) 0155-383 50
koordinaten@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Anders Magnusson
Kultur- och fritidschef
Telefon: 0155-383 56
anders.magnusson@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Öppettider

Måndag-torsdag: 9-19

Fredag: 9-18

Lördag: 10-14

Söndag: 12-15

Kontakt för sidan: Kommuncenter