Idrottsanläggningar och hallar

I Oxelösund finns flera anläggningar för rekreation, idrott och motion. Kanske hittar du inspiration till framtida motions- och friluftsaktiviteter.

Badhus

Välkommen till Medley Ramdalens sportcenter! Här finns gym, gruppträning, bad och café. Medley har också en härlig relaxavdelning, sporthall, boulelokal och frisbeegolf. Om du vill boka sporthallen här, kontakta Medley för information och bokning. 

Läs mer på Medleys hemsida.

Ramdalens Idrottsplats

Ramdalens IP är en idrottsplats med över 100 000 utövare per år. Här finns naturgräsplaner för både 11-mannalag och 7-mannalag, samt en fullstor konstgräsplan med läktare med tak. Här finns också möjlighet till att träna friidrott. Du kan själv boka planer och banor, se bokningslänk i menyn till höger.

På Ramdalens idrottsplats ligger det nyrenoverade sportboendet CampOX, information finner du under fliken i menyn till vänster. 

Här driver Tennisklubben en tennishall samt två utomhusbanor på området. Läs mer på tennisklubbens hemsida. 

Gymnastiksalar och sporthallar

I anslutning till Oxelösunds skolor finns våra gymnastiksalar och större sporthallar. Vi ansvarar för tidsbokning och nyckelhantering för sporthallen på Brevikskolan, gymnastiksalen på Torgskolan, gymnastiksalen på Dalgången och gymnastiksalen på Peterslundsskolan. Även dessa kan du själv boka via bokningslänken i menyn till höger. 

Om du har några frågor om våra anläggningar, kan du kontakta oss på 0155-383 70. 

 

Kontakt

Fritid Oxelösund
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund 
Telefon: (+46) 0155-383 70
fritid@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Anette Ivarsson
Fritidssekreterare
Telefon: 0155-383 70

Mer information

Boka lokal
Du kan själv se lediga tider för Oxelösunds sporthallar och gymnastiksalar, samt för gräsplanerna och friidrottsbanorna på Ramdalen på webben, för bokning av Ramdalens Sporthall kontakta Medley Ramdalens Sportcenter. 

På bokningssidan kan du också skicka en bokningsförfrågan om önskad tid, så får du svar av oss inom kort.

Här hittar du våra olika taxor för uthyrning

Kontakt för sidan: Kommuncenter