Ny tillförordnad chef för utbildningsförvaltningen

Idag 19 mars går Nicklas Ridström in som tillförordnad förvaltningschef för utbildningsförvaltningen. Christina Boman, som fram till idag har haft uppdraget, återgår till sin tjänst som biträdande utbildningschef.

- Nicklas Ridström har stor erfarenhet av att arbeta med grundskolan och med tanke på det förändringsarbete som pågår i Oxelösunds skolor är det viktigt att vi förstärker ledningsfunktionen för förvaltningen med en person med erfarenhet av grundskoleverksamhet, säger Johan Persson, kommunchef.

- Christina Boman har gjort ett fantastiskt jobb och stannar kvar i organisationen för att ta ansvar för de viktiga arbetsuppgifter som hon hade innan hon klev in som tillförordnad förvaltningschef. Nicklas Ridström kommer att ha uppdraget under tiden som rekrytering av förvaltningschef för utbildningsförvaltningen pågår, fortsätter Johan Persson, kommunchef.

Nicklas Ridström har en bakgrund som förvaltningschefför utbildningsförvaltningen i Olofströms kommun. Nicklas har sedan tidigare haft flera rektorsuppdrag.

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter