Ny entreprenör till bygdegården i Gamla Oxelösund

Oxelösunds kommun har skrivit hyresavtal med en ny entreprenör till bygdegården i Gamla Oxelösund.

Idag den 12 december undertecknades ett tvåårigt hyresavtal med Lindé kultur och café AB och dess ägare Maria och Thord Lindé. 

Entreprenörerna Maria och Thord Lindé från Stockholm kommer från den 1 januari 2020 ta över hyreskontraktet av bygdegården i Gamla Oxelösund. Thord och Maria kommer förutom servering även satsa på musikunderhållning. Krogen kommer fortsatt vara en sommarkrog.Lindé kultur och café AB uppfyller de kriterier som Oxelösunds kommun har ställt på den nya samarbetspartnern som vill driva verksamheten på ett sätt som stödjer utvecklingen av Gamla Oxelösund till en plats för upplevelser.

- Vi ser nu fram emot att både nya och gamla besökare ska hitta till Oxelösunds gamla bygdegård och få möjlighet att uppleva den vackra och historiska miljön, säger Catharina Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande.


Vi välkomnar Maria och Thord och ser fram emot en fin sommarsäsong 2020.


På bilden: Johan Persson, kommunchef, Catharina Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande samt Maria och Thord Lindé, nya entreprenörerna till bygdegården i gamla Oxelösund, undertecknar det nya hyresavtalet.

 

 

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter