Förändra radikalt Sörmland 2017

I Oxelösund jobbar vi sedan 2014 med Förändra radikalt. Förändra radikalt är namnet på kommunens satsning på verksamhetsutveckling genom tjänstedesign och brukardriven innovation. Under året jobbar 12 grupper från Oxelösunds kommun och Landstinget Sörmland i en gemensam tjänstedesignprocess. Projektet arrangeras i samverkan av FoU Sörmland, Oxelösunds kommun och Landstinget Sörmland.

Vår gemensamma process

Nästa träff - Projektfinal 6 december

Finalen är 6 december på Elite hotell i Eskilstuna. Vi som arbetat i projektet under året träffas kl 9 (kaffe från 8.30) och kommer använda förmiddagen till utvärdering och förberedelser. Som projektgruppsmedlem anmäler du dig här.

Eftermiddagen 13-16 är öppen för alla intresserade. Bjud med kollegor, chefer och politiker. Inbjudan för spridning finns här till höger.

På eftermiddagen kommer ni att presentera era projekt på en mässa. Cirkulering sker i fem omgångar så besökarna kommer att kunna lyssna till hälften av grupperna. För att de ska veta var de ska gå kommer de få ett programblad med en kort beskrivning av gruppens arbete. Alla grupper kommer att ha en station med ett bord 60*150 samt skärm eller vägg att sätta upp material på. På förmiddagen kommer det finnas tid för att rigga er station och repetera presentationen infor de andra grupperna.

Förberedelser

  • Bjud in kollegor och chefer med flera till eftermiddagen
  • Anmäl er via länken ovan
  • Läs igenom och återkoppla kort beskrivning av gruppens arbete senast 20 november
  • Förbered 10 minuters presentation av ert arbete
  • Skriv ut bilder och förbered eventuell annan rekvisita

Workshop 4 testutvärdering

På testutvärderingen under oktober har grupperna träffats två och två för att utvärdera och komma vidare i test av prototyper. Här finns presentationen samt den mall som användes vid workshopen.


Kontakt

Oxelösunds kommun
Kommuncenter
613 81 Oxelösund 

Besöksadress 
Järntorget 7

Telefon 0155-380 00
kommun@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Susanna Shaibu
Kanslichef
Telefon 0155-381 14

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter