Årets sommarmagasin

Nu har årets sommarmagasin skickats ut till hushållen.

Här kan du läsa det som pdf också.

Tidning till alla nyinflyttade

För att få nyinflyttade i Oxelösund att känna sig välkomna och bekanta sig närmre med sin nya ort, får alla som flyttar hit tidningen Nyinflyttad hem i brevlådan. Vi hoppas att den ska ge en positiv bild av Oxelösund som en plats att bo och verka på. Tidningen Nyinflyttad distribueras inom två veckor från det att man folkbokfört sig i kommunen. Tidningen kan även skickas till personer och företag som överväger att flytta hit och användas i andra sammanhang där vi marknadsför kommunen.

Tidningen produceras av Oxelösunds kommun i samarbete med Storstadspress AB. Oxelösunds kommun ansvarar för det redaktionella innehållet. Tidningen uppdateras en gång per år. Läs tidningen här.

Broschyr om Oxelösund

Här hittar du en allmän broschyr som presenterar Oxelösund. Broschyren finns även i tryckt format. Hör av dig om du vill att vi skickar den till dig!

Kommunstyrelseförvaltningen

Besöksadress:
Höjdgatan 26

Telefon: 0155-380 00 (växel)
registrator

Ylva Sanfridsson